Tornar

Reina Roja presenta el seu repartiment al complet

11/05/2022

Focus i la productora mexicana Dopamine afronten la coproducció internacional de la sèrie Reina Roja. Amazon Prime Studios serà la plataforma que emetrà l’adaptació de l’exitosa trilogia de Juan Gómez Jurado, el fenomen editorial més gran en espanyol de la història. L’homònim Reina Roja ha venut més de 2 milions de còpies només a Espanya. 74 edicions publicades que per fi fan el pas a les pantalles de la televisió.

Reina Roja explica la història d’Antonia Scott, una dona molt especial que té un do que és alhora una maledicció: una extraordinària intel·ligència. Gràcies a ella ha salvat desenes de vides, però també ho ha perdut tot. Avui es parapeta contra el món al seu pis gairebé buit de Lavapiés, del qual no pensa tornar a sortir.

El mateix Juan Gómez Jurado està involucrat en el projecte, “quan escric no puc estar pensant en una adaptació audiovisual perquè els materials són molt diferents, però m’agrada tant el cinema que tinc una manera de comptar molt visual”.

La serie estarà protagonitzada per Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian i s’afegeixen al cast  Andrea Trepat, Celia Freijeiro, Vicenta N’Dongo, Karmele Larrinaga, Pere Brasó, Fernando Guallar i Eduardo Noriega.