Les nostres dotze empreses i la participació majoritària en altres cinc componen una de les companyies líder en el sector de les arts escèniques i un dels grups culturals més determinants del país que ha expandit la seva activitat inicial a altres àrees com la realització de serveis tècnics, la gestió integral d’espais, la gestió de drets d’autor, la comunicació cultural, la creació i producció de esdeveniments singulars i la gestió de públics.

Amb més de trenta i cinc anys d’experiència som lideres en la creació i producció teatral, i som el principal operador privat en el sector de les arts escèniques.

Les seves seus principals estan situades a Barcelona i Madrid.

Les seves seus principals estan situades a Barcelona i Madrid.

Seu central

La seu central esta situada al carrer d’Àvila 135 de Barcelona, compta amb més de 4000 m² de superfície i centralitza totes les funcions corporatives de l’empresa.

nova nau

La nova nau recentment inaugurat situada al Passeig de la Verneda 174-178 allotja a tota la divisió de Serveis Tècnics i que abasta les seccions d’il·luminació, so i escenaris, gestió d’espais i tota la secció de logística teatral d’escenografies, vestuari i atrezzo.

Focus Madrid

En ple centre de Madrid, al carrer Fuencarral 5, el Grup Focus disposa d’unes modernes oficines on es troba la seu de Focus Madrid, Scenic Rights, Publiespec Madrid i Lantia escènica.

Des de llavors, s’ha fomentat la voluntat de transcendència social sense defugir l’aportació al desenvolupament cultural del país.

Com qualsevol grup empresarial el nostre principal propòsit és la consecució d’un desenvolupament econòmic, laboral i institucional durador, i liderar el sector a qualsevol de les àrees territorials i de activitat en què tinguem alguna participació.

Amb una visió i vocació artística inherent a la idiosincràsia de la nostra empresa, amb una perspectiva 360 graus, que ens permet veure en la totalitat el servei a realitzar, claus per liderar i impulsar el desenvolupament de les arts escèniques vetllant per els interessos i objectius dels nostres clients.

Els nostres valors com empresa cultural es la sensibilitat especial cap al servei i cap al client. Per nosaltres és una prioritat conèixer bé als nostres clients per poder oferir-li a cadascú un servei ajustat a les seves necessitats. La creença en les persones, en la seva capacitat per créixer, treballar i superar les adversitats, i l’educació, la cultura i la investigació com a motors del progrés, són eixos fonamentals de la nostra estructura.

RIGOR

Qualsevol encàrrec, independentment de la seva magnitud, requereix un tractament rigorós i professional. Aquest és el criteri que apliquem a tots els treballs que assumim amb la intenció d’obtenir sempre el millor resultat.

EXCEL·LÈNCIA

L’excel·lència és la base del nostre estàndard de qualitat, el motor de la dinàmica del grup i el nivell que ens exigim a cada servei. Gràcies als nostres indicadors de qualitat interns aconseguim altes cotes d’excel·lència a cadascun dels projectes que portem a terme.

COMPROMÍS

Coneixem i valorem la importància de treballar en equip; treballar per un client ens converteix automàticament en soci i vetllador dels seus interessos. Compartim objectius amb els nostres clients i passem de proveïdor a partner. La tranquil·litat del client és la nostra prioritat.

RESPONSABILITAT

Som una moderna organització empresarial al servei d’una vocació artística, responsable amb el sector, l’empresa, els treballadors, els accionistes i els clients.

QUALITAT

El nostre equip altament especialitzat i la capacitat logística, tècnica i econòmica del grup, ens permeten treballar per aconseguir la màxima qualitat en totes les nostres iniciatives empresarials.

CREATIVITAT

Qualsevol activitat té elements que permeten convertir-la en un esdeveniment singular. La nostra experiència i la nostra capacitat per incorporar artistes de primer nivell ens permeten aprofundir i potenciar les possibilitats creatives de tot tipus de projectes.

CULTURA

Grup Focus és una empresa que participa i es compromet amb el món de la cultura. Som especialistes a oferir propostes i solucions que aportin a les empreses la més àmplia vinculació amb la cultura i art. Tenim la capacitat i el coneixement necessari per personalitzar cada producció a mida del públic de referència.

Les 17 empreses del grup i les seves 23 marques:

Empreses

SERVEIS ESCÈNICS FOCUS, S.A.

SERVEIS ESCÈNICS ROMEA, S.L.

SERVEIS ESCÈNICS CONDAL, S.L.

SERVEIS ESCÈNICS GOYA S.L.

CIRTA, S.A.

SERVEIS PER A LA GESTIÓ D’ESPECTACLES I EVENTS CULTURALS, S.L.

BARCELONA INTERNACIONAL TEATRE, S.L.

FOCUS SERVICIOS PARA LAS ARTES ESCÉNICAS, S.L.

LA MEDITERRANEA, S.L.

LA METROPOLITANA, S.L.

LANTIA ESCÉNICA, S.L.

AFORA ESCÈNICA, S.L.

 

SCENIC RIGHTS, S.L.

FOCUSPENTA TEATROS, S.L.

PUBLIESCENA, S.L.

TEATRO LA LATINA, S.A.

Marques

FOCUS

TEATRE GOYA

TEATRE CONDAL

LA VILLARROEL

TEATRE ROMEA

FUNDACIÓ ROMEA

ÀFORA FOCUS

OFF LAVILLARROEL

PETIT ROMEA

COOLTIVA’T

TEATRO LA LATINA

LANTIA ESCÉNICA

SGCULT

PROMENTRADA

PUBLIESCENA

PUBLIESPE

ESCENIC RIGHTS

BIT

ONYRIC

FOCUSPENTA

SCENIC DRIVE

LA MEDITERRANEA